EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Stokke Tripp Trapp Babyset - Pähkinä

Tuotenumero:02243-20
54,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Tripp Trapp Baby Set on lisätarvike Tripp Trapp syöttötuoliin, jonka avulla voit aloittaa Tripp Trapp tuolin käytön jo lapsesi ollessa n. 6kk ikäinen. Baby Setin käytön voi aloittaa, kun vauva oppii nousemaan istuma-asentoon itse. Baby Set tukee lastasi sivuilta ja selästä, antaen hänen harjoitella tuolissa istumista turvallisesti. Tripp Trapp Baby Setin turvakaari estää lastasi nousemasta tuolissa helposti seisomaan. Baby Setin asennus Tripp Trapp syöttötuoliin onnistuu kätevästi etkä tarvitse asennukseen työkaluja. Mukana tulevat Extended Gliders -lisäpalat pitävät syöttötuolin vakaana, kun Baby Set on käytössä.

Tripp Trapp Baby Set irrotetaan syöttötuolista noin 3 vuoden iässä, kun lapsesi osaa kiivetä tuoliin istumaan ilman apua ja viimeistään kun lapsi painaa 15 kg. Tämän jälkeen lapsesi voi käyttää säädettävää Tripp Trapp tuolia ilman lisätarvikkeita aina aikuiseksi asti.

Ominaisuudet:

• Stokke Tripp Trapp Baby Set sisältää selkätuen, turvakaaren ja Extended Gliders -lisäpalat

• 6kk – 36kk

• Painoraja 15 kg

• Kiinnitys Stokke Tripp Trapp syöttötuoliin käy helposti, ilman työkaluja

• Materiaali lapsille turvallista sekä ympäristöystävällistä kierrätettävää muovia

• Osat voi pestä astianpesukoneessa

• Saatavilla monissa eri väreissä

HUOM! Stokke Tripp Trapp Baby Set käy Stokke Tripp Trapp tuolien malleihin, jotka ovat valmistettu 05/2003 jälkeen.

Extended Gliders -lisäpalat sopivat kaikkiin 05/2013 jälkeen valmistettuihin Stokke Tripp Trapp tuoleihin.

Stokke Tripp Trapp lisätarvikkeilla voit tehdä tuotteesta täydellisen oman perheesi tarpeisiin.

Tripp Trapp Baby Set yhteensopivat lisätarvikkeet (myydään erikseen):

• Tripp Trapp Valjaat

• Stokke Tarjotin

• Tripp Trapp Pehmuste

• Tripp Trapp Babypehmuste

• Tripp Trapp Storage

• Helppo asentaa ja irrottaa, ei työkaluja!

Stokke Tripp Trapp Baby Set on tyylikäs ja käytännöllinen lahja, joka käy hienosti baby shower tai synttärilahjaksi!

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Stokke