EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Silikoni Ruokalappu Hahmo, PANDA

Tuotenumero:040104398--PANDA
13,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ruokalappu on suunniteltu niin että ruokailuhetki on helppo ja hauska! Tuotten kouru muotoilu kerää sotkut ja käytön jälkeen voi laittaa sen rullalle säilytykseen. Kevyt, helppo putsata ja pehmeä materiaali takaa hyvän istuvuuden. Tämä ruokalappu on myös tiskikoneen kestävä.

6+ kk

Kouru kerää tippuvat sotkut

Kätevä kuljettaa mukana

Pyyhi puhtaaksi

BPA vapaa

Tiskikoneen kestävä

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Lajitelmavaihtoehto:HIPPO,PANDA,SHARK
Materiaali:Silikoni