EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lässig Eväsrasia, Spookies Peach

Tuotenumero:061248-824
5,95
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tämän iloisen eväsrasian avulla välipalat maistuvat entistä paremmilta. Lässig Lunch Boxissa välipalat tai vaikka pieni lounas kuljettuvat helposti koululaisen tai päiväkotilaisen mukana. Lounasrasia on varustettu irrotettavalla tasolla, joka on jaettu kahteen osioon, jolloin esimerkiksi hedelmät ja marjat eivät sekoitu. Tason alla oleva pääosio on tilava jotta sinne mahtuu esimerkiksi voileipä. Tiivis kansi sulkeutuu helposti ulkopuolelta.

Ominaisuudet:

• Tiskikonepesun kestävä

• Kaksi eri tasoa, kolme eri lokeroa

• Helppo kiinnitys- ja avausmekanismi

• Hauskat värit ja kuviot

Saatavuus: 5

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Materiaali:100% polypropyleeni
Pesuohjeet:Machine washable
Tuotteen mitat:17,5x12x6,5 cm
Tuotteen paino:0,14kg

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.