EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alecto Tuttipullon Lämmitin Autoon & Kotiin

Tuotenumero:0455512-
30,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Täydellinen ratkaisu perheelle, joka on paljon menossa: Alecto Tuttipullon Lämmitin Autoon & Kotiin. Välillä pikkuisille iskee nälkä, kun olette juuri matkalla jonnekin ja ette pääse pysähtymään minnekään lämmittämään vauvan maitoa. Alecto Pullonlämmitin toimii myös auto-adapterilla ja lämmittää vauvanruoan tien päällä.

Alecton Tuttipullon Lämmittimeen mahtuu standardikokoinen tuttipullo tai pilttipurkki, jossa voit lämmittää niin rintamaidon kuin muun vauvan ruoan tasaisesti ja nopeasti, ja voit syöttää pikkuisesi menossa ollessanne. Pullonlämmitintä voi käyttää joko tavallisen virtapistokkeen kautta tai autossa sytyttimeen laitettava johdon kautta. Käyttö on todella helppoa ja vauvanruoan lämmitys nopeaa.

Ominaisuudet:

• Lämmittää vauvan tuttipullon missä vain

• Ruoka lämpiää tasaisesti – ei kylmiä tai kuumia kohtia

• Lämmittää ruoan nopeasti: 150ml maitoa 10-asteesta 35-asteiseksi 6 minuutissa

• Sopii niin äidin maidolle, korvikkeelle, kuin piltillekin

• Mukana tavallinen virtapistoke (230V) ja auto-adapteri (12V)

Alecto Tuttipullon Lämmitin on helppokäyttöinen. Laita vain virtajohto pistokkeeseen kotona tai autossa, varmista että siinä on tarvittava määrä vettä, valitse alla olevista asetuksista sopiva, ja aseta tuttipullo tai pilttipurkki lämmittimeen.

Valitse kolmesta eri asetuksesta tilanteeseesi sopivin:

1. Lämmittää asteittain. Tämä pitää ruoan lämpimänä, mikäli sitä ei välittömästi tarjoilla. Tämä asetus soveltuu myös pilttipurkeille.

2. Nopeampi lämmitys, noin kaksi kertaa nopeampi kuin 1. asetuksessa.

3. Pikalämmitys - käytä tätä asetusta, kun aikaa on vain vähän. Huomaa, että vesi kuumenee tässä asennossa todella kuumaksi, joten käyttäjän on oltava erityisen varovainen nostaessaan pullon pois lämmittimestä.

Saatavuus: 22

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alecto