EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby SoftSil Pullotutti 1.2.3 Anti-colic

Tuotenumero:0401000921-
4,20
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tämä silikonista valmistettu pehmeä Nuby vaihtotutti sopii kapealla kaulalla varustettuihin Nuby tuttipulloihin (standard neck). Pullotutin 123-virtaus tarjoaa 3 eri vaihtoehtoa virtausnopeudelle; hidas, tavallinen ja nopea. Pullotutissa on myös antikoliikki-venttiilli, mikä estää liiallisen ilman nielemisen. Pullotutin pienet nystyrät hierovat lapsen ikeniä hellävaraisesti. Pakkaus sisältää kaksi pullotuttia.

Saatavuus: 20

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby