EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Pullotutti, M

Tuotenumero:068190-2
7,90 €6,32
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 1,58 €

Tuotekuvaus

Herobility on kehittänyt uuden pullotutin jolle on haettu patenttia. Pullotutin ovaali muoto sopii vauvan suuhun täydellisesti, ja antaa luonnollisen otteen. Ainutlaatuinen aaltomainen muoto sulkee suupielen täydellisesti, mikä vähentää kuolan ja maidon valumista suupielestä, sekä estää ilman sisäänpäsyn. Lisäksi pullotutin klassinen venttiili mahdollistaa vellin tasaisen virtaamisen ja estää alipaineen muodostumista pullossa, sekä ilman nielemisen.

Pullotutteja on 4 eri kokoa:

S: 0 kk+ - hidas virtaus, äidinmaidolle ja korvikkeelle

M: 2 kk+ - keskinopea virtaus, äidinmaidolle ja korvikkeelle

L: 4 kk+ - nopea virtaus, kaikille nesteille

XL: 6 kk+ - nopein virtaus/itsesäätyvä aukko, sopiva paksuille nesteille kuten vellille

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.