EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cherub Baby Pullotutti WN silikon 2kpl, Fast

Tuotenumero:163125-3
5,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Cherub Baby tuttipulloihin sopiva Wideneck-pullotutti. Pullotutti on valmistettu pehmeästä silikonista, ja sen peristalttinen muotoilu edesauttaa vauvalle luonnollisen, aaltomaisen imuliikkeen syntymistä. Pullotutin pinnassa oleva kuviointi varmistaa että vauva saa tutista hyvän otteen. Pullotuteissa on saatavana eri virtausnopeuksia; medium soveltuu noin 3-6 kk ikäiselle, ja fast yli 6kk ikäiselle. Sopii Cherub Baby Wideneck-lasituttipulloihin. Sopii myös Clip n Sip - silikonikansiin!

Saatavuus: 30

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cherub Baby