EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Citroganix Tutin Puhdistuspyyhe 48kpl

Tuotenumero:040740048-
4,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Alkoholittomat puhdistuspyyhkeet joissa on täysin luonnollinen koostumus. Nämä puhdistuspyyhkeet mahdollistavat tuttien ja purulelujen puhdistamisen ilman vettä silloin kun olet liikkeellä vauvan kanssa. Tutin puhdistuspyyhkeet sopivat myös muiden tarvikkeiden, kuten lusikoiden ja lelujen puhdistamiseen. Ei vaadi huuhtelua, odota vain että puhdistettava kohde kuivuu, joten täydellinen tuote matkoilla! Kaikki raaka-aineet täysin luonnollisia.

Verkkokauppa saatavuus: 327

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Citroganix

Tavaramerkki

Citroganix on tuotesarja joka sisältää vain luonnollisista ainesosista valmistettuja vauvanhoitoon ja hygieniaan liittyviä tuotteita. Tuotteiden sisältämä Citroganix-ainesosa on 99,99% tehokas bakteereja vastaan.