EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cherub Baby Sterilointipussi Mikroaaltouuniin 6

Tuotenumero:163106-
12,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Innovatiivinen sterilointipussi mikroaaltouuniin! Säästä aikaa steriloimalla tutit, pullot ja rintakumit helposti mikrossa, vain kolmessa minuutissa. Sterilointipussi on myös äärimmäisen kätevä ottaa mukaan matkoille. Pussit ovat valmiiksi steriilejä, eli ne ovat suoraan käyttövalmiita.

Jokaisella pussilla on 20 käyttökertaa, joten yhdellä pakkauksella saat peräti 120 sterilointikertaa. Iso pussi pysyy pystyssä itsekseen, ja siihen mahtuu kätevästi myös lapsen mukit, ruokailuvälineet ja kannet. Pussiin mahtuu kerralla esimerkiksi 2 isoa tuttipulloa, tai 1 pullo sekä rintapumpun osat.

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cherub Baby