EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Avent Pulloharja

Tuotenumero:03714506-
8,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Avent tuttipulloharja on täydellinen pesemään Avent tuttipullot sekä muut. Kapea pää sekä pyöristetty harjaosa auttavat pesemään kuivuneet maitojämät pullon pohjalta ja harjakset yltävät pienempiikin rakosiin ja nurkkiin. Erityinen kierremuotoilu pulloharjan varren päässä pesee tuttiosat helposti ja tehokkaasti. Pulloharjan varresta on hyvä ja näppärää pitää kiinni, sillä se on sopivan kapea.

Avent pulloharja on BPA-vapaa ja sen mukana tulee säilytyskotelo, jolloin se on helppo napata mukaan myös reissuun. Pulloharjassa ei ole metalliosia, jolloin pullojen pintaan ei tule vahinkonaarmuja tiskatessa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Avent