EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Pillimuki Tritan 240ml, RED PENGUIN

Tuotenumero:040100414017--REDPENGUIN
13,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kestävä muki, joka on täydellinen ensimmäiseksi pillimukiksi lapselle. Nuby Tritan pillimukin pienempi koko (240ml) ja kahvat tekevät siitä helpon käsitellä, silloin kun taapero vasta harjoittelee pillimukista juomista. Tämä Nuby Flip-it Pillimuki on valmistettu Tritan™ -materiaalista, joka on erityisen kestävä ja kirkas muovi. Siitä ei irtoa minkäänlaisia makuja tai hajuja juomaan.

Pehmeästä silikonipillistä lapsen on helppo juoda, ja kun pillipullo ei ole käytössä voi pillin sujauttaa piiloon kätevän Flip-it kannen alle. Näin pilli pysyy puhtaana, ja juoma ei läiky kovassakaan menossa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Ikäsuositus:12kk+
Lajitelmavaihtoehto:GREY BEAR,PINK HEART,RED PENGUIN