EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Nokkamuki Kahvoilla Silikoninokka/pilli, AQUA

Tuotenumero:0401010347--AQUA
10,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Nuby nokkamuki, josta voi juoda viimeiseen pisaaraan asti! Mukissa on pehmeä silikoninokka, ja sisällä joustava pilli jonka pääässä paino. Paino pitää huolen siitä että pilli taipuu, eli vaikka mukia kallistaa, sieltä tulee aina nestettä. Mukin mukana tulee pieni puhdistusharja, jonka avulla pillin saa pidettyä helposti puhtaana.

Nokkamukin vetoisuus on 240 ml, ja siinä on tukevat kahvat, minkä ansiosta se sopii täydellisesti ensimmäiseksi harjoitusmukiksi lapselle.

Saatavuus: 7

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Ikäsuositus:6kk+
Lajitelmavaihtoehto:AQUA,BLUE,GREEN,PINK