EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Flip-it Pillipullo 360ml 12+, PUNAINEN

Tuotenumero:040109801--PUNAINEN
9,40
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Flip-It -pullo on suunniteltu aktiivisille lapsille. Silikonipilli nousee esiin, kun mukin kansi liukuu taakse. Pilli on varustettu Non-spill -tekniikalla, eli lapsen tulee imeä pillistä jotta neste virtaa läpi.

Pullon kansi pitää pillin suojassa, joten pullosta on hygieenistä juoda myös matkoilla. Lapsi saa hyvän otteen muotoillusta mukista.

Verkkokauppa saatavuus: 136

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Ikäsuositus:9+kk
Lajitelmavaihtoehto:PINKKI,PUNAINEN,SININEN
Materiaali:Muovi,Silikoni
Pesuohjeet:Machine washable