EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby 360° Muki kahvoilla 240ml 6+, GREEN

Tuotenumero:0401010410--GREEN
10,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Nuby 360 muki kahvoilla on suunniteltu 4-12 kuukauden ikäisille lapsille. 360 juomamukin ideana on, että lapsi voi juoda siitä mistä kohtaa vain, eli se vie nokkamukista askeleen lähemmäksi tavallisesta lasista juomista. Tässä mukissa on kuitenkin nerokas ominaisuus, joka estää nesteen valumisen ulos silloin kun lapsi ei juo. Lisäksi mukana on tiivis kansi, jonka avulla mukin voi heittää vaikka laukkuun ja kuljettaa mukana!

Saatavuus: 85

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Ikäsuositus:6kk+
Lajitelmavaihtoehto:AQUA,GREEN,PINK,PURPLE,RED