EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby 2N1 Hard Spout Push Juomapullo 360ml, PINKKI

Tuotenumero:04010414024--PINKKI
13,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Täydellinen juomapullo lapsille, jotka tykkäävät pureskella pilliä: Nuby 2N1 Hard Spout Push juomapullossa on kestävä ja jämäkkä pilli. Juomapullosta voidaan juoda myös avonaisesta kupista.

Lasten juomapullossa on kätevä kahva, josta sen voi laittaa roikkumaan tai mistä pikkuisesi voi kantaa sitä. Valittavana on 3 ihanaa kuviota ja väriä: sininen tiipiikuviolla, oranssi-harmaa ketuilla, tai pinkki kukkakuviolla.

Ominaisuudet:

• Pillipullo ja avoin muki samassa juomapullossa

• Kova pilli paljon pureskelevalle lapselle

• Pillin saa taivutettua ylös, jolloin se pysyy pois tieltä

• Kahva mistä voi pulloa voi kantaa

• Silikonisesta "hihasta" on helppo pitää ote

• Pullo tehty kestävästä, läpinäkyvästä, ja hajuttomasta Tritanista

• Valitse pinkistä, sinisestä, tai oranssi-harmaasta värivaihtoehdosta

• Tilavuus: 360 ml

• Koko: 9,5 x 7,4 cm

Verkkokauppa saatavuus: 76

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Lajitelmavaihtoehto:ORANSSI,PINKKI,SININEN