EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Termos 300ml, Sininen

Tuotenumero:068400-01
19,90 €15,92
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 3,98 €

Tuotekuvaus

Suloinen termospullo joka on täydellinen kun lähdette retkelle tai kun pikkuisesi lähtee eskariin. Kestävä termospullo säilyttää lämpötilan jopa 10 tuntia. Mikä ihanampaa kesähelteellä kuin kylmä vesii ja talvisilla retkillä lämmin kaakao. Tiiivis kansi on helppo ruuvata kiinni ja auki, ja siinä on kaksi virtausasentoa. Tästä tulee nopeasti lapsen lempijuomapullo!

Ominaisuudet:

• Hauskat värit ja eläinhahmot

• Helppo avata ja sulkea

• Kaksi virtausasentoa

• Pitää juoman kylmänä tai kuumana jopa 10 tuntia

• Kestää kolhuja

• Läikkymätön

• BPA-vapaa

• Vetoisuus 300 ml

Vinkki: Käytättekö vauvalla korvikkeena maitojauhetta? Laita illalla termokseen valmiiksi yösyöttöä varten kuuma vesi, niin vauvan maidon tekeminen on yöllä nopeampaa ja helpompaa. Parasta vielä kun Yhdistät termospullon käytön Herobility tuttipullon kanssa, jossa mukana maitojauheen sekoitussihti.

Verkkokauppa saatavuus: 9

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.