EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Sporttipullo 300ml, Pinkki

Tuotenumero:068271-14
12,90 €10,32
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 2,58 €

Tuotekuvaus

Herobility Sporttipullo on trendikäs juomapullo perheen pienimmille!

Tästä 300ml kokoisessa lasten juomapullosta on helppo juoda pillillä ja kahvan avulla sitä on mukavaa kantaa mukana harrastuksissa.

Parasta on pullon alle kiinnitettävä eväsrasia, johon saa esimerkiksi pieniä välipaloja kuten rusinoita mukaan.

Ominaisuudet:

• Hauskat värit

• Varustettu venttiilillä, joka estää tahattomat läikkymiset

• Helppokäyttöinen korkki, jonka lapsi saa itse auki

• Irrotettava pilli

• Säilytä välipaloja juomapullon alle menevään eväsrasiaan

• Kantokahvasta on helppo pitää kiinni ja kuljettaa juomapulloa

• 300ml vetoisuus

• Helposti yhdistettävissä muihin Herobility-tuotteisiin

Verkkokauppa saatavuus: 4

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.