EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Nokkamuki, Valkoinen

Tuotenumero:068200-03
10,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Herobility HeroSippy nokkamuki tekee lapsen itsenäisen juomisen opettelusta hauskaa! Supersuloinen HeroSippy nokkamuki sopii täydellisesti piknikille mukaan otettavaksi tai kotona käytettäväksi. Sen irrotettavat kahvat antavat ergonomisen otteen, joka sopii täydellisesti pienille käsille jotka opettelevat juomaan itse. Mukin pienet jalat ja häntä tekevät siitä tukevan kun sen asettaa pöydälle. Pehmeä juomanokka on hellävarainen ikenille ja pienille hampaille. Suloinen napakettu Felix on painettu mukin sivuun, ja leikkii piilosta kahvan takaa - täydellinen pelastus silloin kun tarvitaan hieman viihdykettä.

HeroSippy nokkamukin pohjassa on käytännölliset vedenpoistokanavat, joka varmistaa että likavesi valuu mukin päältä pois silloin kun mukia pestään astianpesukoneessa. Nokkamukin aukko on avara, joten sen täyttö ja puhdistus onnistuu helposti. Muotoilunsa ansiosta se soveltuu mainiosti myös välipalamukiksi.

Yhteensopiva Herobility säilytyspurkkien avulla, voit kiertää purkin mukin pohjaan ja kuljettaa näppärästi mukana pienet eväät kuten rusinat jne. Myös muut Herobility sarjan tuotteet ovat yhteensopivia, joten voit vaihdella osia HeroBottle, HeroSippy ja HeroStorage - tuotteiden välillä.

Verkkokauppa saatavuus: 11

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility
Ikäsuositus:6kk+

Videot

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.