EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Eco Ensimuki 2kpl

Tuotenumero:068214-
9,90 €7,92
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 1,98 €
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

HeroECO on ruotsalaisen Herobilityn kehittämä uusi ekologisempi tuoteperhe joka pitää sisällään biomuovista valmistettuja ruokailutuotteita!

HeroECO lasten juomalasi sopii lapsille jotka ovat valmiita opettelemaan juomaan oikeasta lasista. Tämä kevyt mutta kestävä juoma"lasi" on valmistettu biomuovista. Siitä ei irtoa juomaan makuja tai hajuja, ja materiaali on täysin myrkytön. Pakkauksessa 2 kpl.

Materiaali: polylaktidi (PLA)

Herobilityn käyttämä biomuovi on PLA:ta, ja se on 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista eli maissitärkkelyksestä tehty materiaali. Polylaktidi on sekä bioperäinen, että biohajoava, mutta huomaa että se vaatii teollisen kompostoinnin. Biomuovin normaaliin ominaisuuksiin kuuluu hieman vaihteleva pinta, mutta tämä ns. marmorointi ei vaikuta tuotteen toimivuuteen tai hygieenisyyteen. Tuotteet kestävät mikroaaltouunin sekä astianpesukoneen, mutta eivät keittämistä (max. 90asteen lämpötila).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility
Ikäsuositus:6kk+

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.