EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

ezpz Mini Cup & Straw training Pillimuki, Gray

Tuotenumero:063115-05
22,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

ezpz Mini Cup on vauvan ensimuki, joka on suunniteltu siihen vaiheeseen, kun pieni lapsi opettelee juomaan itsenäisesti. Mukin kanssa lapsi siirtyy avoimesta mukista juomisen jälkeen harjoituspilliin, ja lopuksi päätyy juomaan pillillä.

Ensimmäisessä vaiheessa, jolloin juodaan avoimesta mukista, lapsen huulten sulkeminen ja kielen nosto edistyy. Mukin muotoilu sisäpuolella takaa turvallisen juomisen. Kun lapsi on oppinut juomaan avoimesta mukista, siirrytään harjoituspilliin. Harjoituspillin päässä on nyppyjä, jotka on helppo tuntea huulilla, jolloin lapsi osaa tarttua pilliin oikealla tavalla ja mikä vähentää kielen imemistä. Viimeisessä vaiheessa, pilli käännetään ja käytetään sen tasaista puolta juomiseen, joka edelleen kehittää lapsen suun kehitystä sekä lisäksi hengitystä nenän kautta.

Ominaisuudet:

- Kehittää mm. hengitykseen, syömiseen ja puheeseen käytettäviä lihaksia

- Mukana pilli ja kansi

- Pehmeää silikonimateriaalia, joka on hellävarainen pikkuisten herkille ikenille ja kehittyville hampaille, ja estää kädestä lipsumisen

- Pieni koko, eli täydellinen pienille suille ja käsille

- Pohjassa oleva paino pitää mukin tasapainossa pöydälle asetettaessa

- Turvallinen kylmille ja kuumille juomille

- Mikron ja tiskikoneen kestävä

- Ikäsuositus noin 12kk+

ezpz ruokailuvälineet ovat suunniteltu tukemaan lapsen terveellistä suun ja puhetaidon kehitystä, sekä parantaa myös nielemiskykyä. Erityisesti kehitetyn pillin avulla lapsen huulien ja leuan sulkumekanismi kehittyy, sekä vahvistaa hengityksen tukea ja edistää nenän kautta hengittämistä.

Verkkokauppa saatavuus: 219

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Ezpz