EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Pillipullo 125ml, PINKKI

Tuotenumero:0987086--PINKKI
4,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tämä Emma Pillipullo sopii ensimmäiseksi lasten juomapulloksi. Pullossa on molemmin puolin kahvat, jotka antavat hyvän otteen. Kätevä 125ml:n vetoisuus on sopiva pienillekin lapsille, sillä se ei ole liian painava täytenä. Pehmeä pilli on hellävarainen lapsen ikenille ja hampaille. Silloin kun muki ei ole käytössä, piiloutuu taipuisa pilli kätevästi kannen alle, jossa se säilyy puhtaana, eikä juoma läiky vaikka mukia kuljetettaisiin mukana.

Ominaisuudet:

• Pienten lasten on helppo käsitellä mukia

• Kaksi kahvaa

• Kevyt

• Pehmeä pilli, joka pysyy puhtaana ja läikyttömänä kannen alla

• Vetoisuus 125 ml

• 3 värivaihtoehtoa: harmaa, pinkki, tai sininen

• Soveltuu yli 6kk lapsille

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Ikäsuositus:6kk+
Lajitelmavaihtoehto:HARMAA,PINKKI,SININEN

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.