EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Muki - Silikoninokka 150ml

Tuotenumero:0987153-
4,40
Osamaksu 4,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Sievä ensimuki vauvalle joka harjoittelee pullosta mukiin siirtymistä. Tämän Emma nokkamukin pieni koko (150ml) on suunniteltu siten, että se sopii pienenkin lapsen käteen, eikä se ole liian painava pidellä täytenä. Pehmeä silikoninokka on hellävarainen pienen lapsen suulle ja ikenille. Silikoninokka toimii niin, että neste virtaa vain kun siitä juo, joten tahattomat läikkymiset jäävät tämän ansiosta vähälle.

Emma ensimuki silikoninokalla on valmistettu kestävästä polypropyleenistä, nokkaosa on 100% silikonia. Nokkamuki on täysin bisfenoli A-vapaa. Mukana suojakansi, joka pitää juomanokan puhtaana. Tuote on helppo purkaa osiin ja pestä. Kestää mikroaaltouunin ilman kantta ja nokkaosaa, kestää konepesun astianpesukoneen yläkorissa.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Ikäsuositus:4 kk+
Lajitelmavaihtoehto:HARMAA,PINKKI,SININEN
Tuotteen mitat:7,5x13x12,5cm

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.