EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

EcoViking Juomapullo+Shaker Lasi 700ml

Tuotenumero:069103-
24,95 €17,46
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 7,49 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Tyylikäs lasinen shaker-juomapullo, jossa silikonikuori. EcoViking-lasituttipullojen menestystarina saa jatkoa, kun valmistaja on tuonut markkinoille juomapullon myös aikuisille. Viking Shake juomapullo toimii niin vedelle, mehulle, smoothielle kuin palautusjuomallekin. Sen mukana tulee metallinen sekoitus-osa, joka sopii palautusjuoman tai smoothien sekoittamiseen.

Ekologinen lasipullo on hyvä valinta, sillä siinä ei ole haitallisia kemikaaleja jotka voisivat liueta nesteeseen, ja lisäksi pullo-osa on täysin kierrätettävissä. Silikonikuori varmistaa että ote pullosta säilyy, myös hikisenä!

Saatavuus: 15

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:EcoViking

Tavaramerkki

EcoViking perustettiin vuonna 2014 Göteborgissa, Ruotsissa, ja se tunnetaan nykyään aitona vaihtoehtona ympäristöystävällisten kuluttajien keskuudessa. EcoViking tunnetaan nykyaikaisesta suunnittelusta, terveistä materiaaleista ja ympäristöystävällisistä tuotteista. Marraskuusta 2016 lähtien lasituttipullojen tuotanto sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa.