EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Avent Sip No Drip Nokkamuki 260ml pink

Tuotenumero:03775307-
12,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Avent Nokkamukissa on viisto nokka, jonka ansiosta lapsi oppii juomaan mukista helposti kallistamatta päätään liikaa. Se soveltuu käytettäväksi noin 6 kuukauden iästä alkaen, ja mukissa on kahvat joista lapsen on helppo tarttua.

Avent Sip no Drip-nokkamukin venttiili varmistaa, että juoma ei roisku. Pehmeä nokkaosa on hellävarainen lapsen ikenille ja kehittyville hampaille. Muki ei sisällä BPA:ta. Tämä on Sip no Drip-mukin isompi koko, jonka vetoisuus on 260 ml.

Saatavuus: 78

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Avent
Ikäsuositus:12kk+