EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Oogaa Silikoni Kulho ja Kansi

Tuotenumero:0641710-
13,90 €9,73
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 4,17 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Korkealuokkaisesta silikonista valmistettu kulho, joka on turvallinen käyttää silloin kun lapsi harjoittelee itsenäistä ruokailua. Oogaa silikonikulho sopii myös ruoan säilyttämiseen jääkaapissa, sillä sen mukana tulee silikoninen kansi. Vesiliukoisella tussilla voit merkitä kanteen säilytettävän ruoan nimen ja valmistusajankohdan.

Oogaa kulhossa voit myös helposti valmistaa taaperolle sopivan annoksen ruokaa tai leipomusta, sillä se kestää uunin aina 230 asteen lämpötilaan asti.

Silikoni on kestävä materiaali, joka ei rikkoudu vaikka kulho lentäisikin lattialle vahingossa. Oogaa silikonikulho kestää astainpesukoneen, mikroaaltouunin, pakastamisen, uunin (max. 230astetta) sekä keittämisen. Kulho ei myöskään sisällä haitallisia kemikaaleja, kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:tä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Oogaa

Tavaramerkki

Oogaa on yritys, joka luo hauskoja, turvallisia ja kestäviä tuotteita vauvoille sekä pikkulapsille. Oogaa:n ydinajatuksena on, että vauva-aika on lyhyt, joten siitä on syytä tehdä loistava! Siksi Oogaa:n tuotteet ovat rohkeita, värikkäitä ja kiehtovia.