EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Oogaa Silikoni Kulho ja Kansi, Sininen

Tuotenumero:0641710-01
13,90 €9,73
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 4,17 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Korkealuokkaisesta silikonista valmistettu kulho, joka on turvallinen käyttää silloin kun lapsi harjoittelee itsenäistä ruokailua. Oogaa silikonikulho sopii myös ruoan säilyttämiseen jääkaapissa, sillä sen mukana tulee silikoninen kansi. Vesiliukoisella tussilla voit merkitä kanteen säilytettävän ruoan nimen ja valmistusajankohdan.

Oogaa kulhossa voit myös helposti valmistaa taaperolle sopivan annoksen ruokaa tai leipomusta, sillä se kestää uunin aina 230 asteen lämpötilaan asti.

Silikoni on kestävä materiaali, joka ei rikkoudu vaikka kulho lentäisikin lattialle vahingossa. Oogaa silikonikulho kestää astainpesukoneen, mikroaaltouunin, pakastamisen, uunin (max. 230astetta) sekä keittämisen. Kulho ei myöskään sisällä haitallisia kemikaaleja, kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:tä.

Saatavuus: 18

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Oogaa

Tavaramerkki

Oogaa on yritys, joka luo hauskoja, turvallisia ja kestäviä tuotteita vauvoille sekä pikkulapsille. Oogaa:n ydinajatuksena on, että vauva-aika on lyhyt, joten siitä on syytä tehdä loistava! Siksi Oogaa:n tuotteet ovat rohkeita, värikkäitä ja kiehtovia.