EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Eco Lautanen

Tuotenumero:068211-
9,90 €7,92
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 1,98 €
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

HeroECO on ruotsalaisen Herobilityn kehittämä uusi ekologisempi tuoteperhe joka pitää sisällään biomuovista valmistettuja ruokailutuotteita!

HeroECO lasten ruokalautanen on varustettu suorilla reunoilla jotka varmistavat että ruoka pysyy lautasella. Siitä lapsen on helppo syödä itsenäisesti, yhdessä HeroECO ruokailuvälineiden kanssa. Lautasessa on myös kansi, jotta ruoantähteiden säilyttäminen jääkaapissa on helppoa. HeroECO lautaset pinoutuvat sisäkkäin, joten ne vievät vähän tilaa kaapissa. Pohjassa oleva silikonirengas estää lautasen liukumisen pöydällä.

Materiaali: lautanen polylaktidi (PLA), kansi polypropyleeni (PP).

Herobilityn käyttämä biomuovi on PLA:ta, ja se on 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista eli maissitärkkelyksestä tehty materiaali. Polylaktidi on sekä bioperäinen, että biohajoava, mutta huomaa että se vaatii teollisen kompostoinnin. Biomuovin normaaliin ominaisuuksiin kuuluu hieman vaihteleva pinta, mutta tämä ns. marmorointi ei vaikuta tuotteen toimivuuteen tai hygieenisyyteen. Tuotteet kestävät mikroaaltouunin sekä astianpesukoneen, mutta eivät keittämistä (max. 90asteen lämpötila).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.