EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bumkins Silikonikulho,kansi,lusikka

Tuotenumero:0651201-
14,90 €7,45
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 7,45 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Aloita kiinteän ruoan tarjoilu tällä käytännöllisellä ruokailusetillä! Bumkins kulhopakkaus sisältää silikonikulhon, kannen sekä lusikan. Silikonikulhon pohjassa oleva imukuppi pitää kulhon napakasti pöydällä paikallaan. Kulhossa olevan kädensijan avulla siitä on helppo pitää kiinni yhdellä kädellä lasta syöttäessä. Lisäksi mukana tulee kirkas silikonikansi, joka helpottaa ruoan säilyttämistä jääkaapissa, sekä pieni lusikka, joka sopii syöttämiseen tai lapsen itsenäiseen ruokailuun.

Tuotteet on helppo puhdistaa, joko käsin pesemällä tai astianpesukoneen yläkorissa. Kulho kestää pakastamisen, sekä lämmittämisen mikroaaltouunissa.

Kaikki osat on valmistettu elintarvikekäyttöön hyväksytystä, 100% silikonista. Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä, ftalaatteja tai lyijyä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bumkins

Tavaramerkki

Bumkins on amerikkalaisbrändi, joka on perustettu vuonna 1989. Heidän myydyin tuotteensa on vuonna 1991 lanseerattu SuperBib ruokalappu, joka on USA:n myydyin ruokalappumalli. Bumkins valmistaa tämän ruokalapun lisäksi myös paljon muita lastenhoitotuotteita, sekä hauskoja silikonikoruja.