EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bumkins Silikonikulho,kansi,lu, Punainen

Tuotenumero:0651201-760
14,90 €7,45
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 7,45 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Aloita kiinteän ruoan tarjoilu tällä käytännöllisellä ruokailusetillä! Bumkins kulhopakkaus sisältää silikonikulhon, kannen sekä lusikan. Silikonikulhon pohjassa oleva imukuppi pitää kulhon napakasti pöydällä paikallaan. Kulhossa olevan kädensijan avulla siitä on helppo pitää kiinni yhdellä kädellä lasta syöttäessä. Lisäksi mukana tulee kirkas silikonikansi, joka helpottaa ruoan säilyttämistä jääkaapissa, sekä pieni lusikka, joka sopii syöttämiseen tai lapsen itsenäiseen ruokailuun.

Tuotteet on helppo puhdistaa, joko käsin pesemällä tai astianpesukoneen yläkorissa. Kulho kestää pakastamisen, sekä lämmittämisen mikroaaltouunissa.

Kaikki osat on valmistettu elintarvikekäyttöön hyväksytystä, 100% silikonista. Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä, ftalaatteja tai lyijyä.

Verkkokauppa saatavuus: 9

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bumkins

Tavaramerkki

Bumkins on amerikkalaisbrändi, joka on perustettu vuonna 1989. Heidän myydyin tuotteensa on vuonna 1991 lanseerattu SuperBib ruokalappu, joka on USA:n myydyin ruokalappumalli. Bumkins valmistaa tämän ruokalapun lisäksi myös paljon muita lastenhoitotuotteita, sekä hauskoja silikonikoruja.