EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bumkins Silikoni Kansi Lautaseen

Tuotenumero:0651210-
6,90 €1,00
Osamaksu 3,00 € / kk
Säästä 5,90 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Silikonikansi suosittuun Bumkins silikonilautaseen. Kannen avulla voit esivalmistella ruoan valmiiksi lautaselle, tai säilyttää ylijääneitä ruokia jääkaapissa tai pakastimessa. Kannen materiaali on elintarvikekäyttöön hyväksyttyä silikonia, joten se on täysin turvallinen käytössä. Kansi kestää konepesun astianpesukoneen yläkorissa. Huomaa kuitenkin että kansi ei ole ilmatiivis, eikä siten sovellu ruoan kuljettamiseen.

Verkkokauppa saatavuus: 503

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bumkins

Tavaramerkki

Bumkins on amerikkalaisbrändi, joka on perustettu vuonna 1989. Heidän myydyin tuotteensa on vuonna 1991 lanseerattu SuperBib ruokalappu, joka on USA:n myydyin ruokalappumalli. Bumkins valmistaa tämän ruokalapun lisäksi myös paljon muita lastenhoitotuotteita, sekä hauskoja silikonikoruja.