EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nattou Lasten astiasto silikoninen, Light Blue

Tuotenumero:019881-039
29,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ihana lasten astiasto tulee todella suloisissa, murretuissa sävyissä. Lasten astiasto on valmistettu pehmeästä silikonista, jolloin osat eivät meni rikki ja ne tuntuvat mukavalta lapsen sormissa. Astiasto soveltuu niin pienemmälle lapselle, jota syötetään, kuin isommalle, joka opettelee itsenäistä syömistä.

Nattou lasten astiastoon kuuluu lautanen, kulho, ensimuki, ja ensilusikka. Lautasessa ja kulhossa on pohjassa imukuppi, jolloin ne pysyvät helpommin kiinni pöydässä. Myös lautasessa on pienet reunat, jolloin siihen voi laittaa hieman nestemäisempää vauvanruokaa. Ensilusikassa on pehmeä joustava silikoninen lusikkaosa, jolloin se on hellävarainen vauvan herkille ikenille. Tällöin se ei myöskään napsahda rikki, vaan se joustaa sopivasti. Ensilusikassa on pidempi varsi, jolloin se soveltuu hyvin syöttämiseen, mutta myös lapsen omaan harjoitteluun. Ensimukissa on avonainen suuosa, joka harjoittaa suunlihaksia erityisesti taaperoiässä. Ensimukiin saa myös helposti laitettua välipaloja, joita lapsi voi itse pinsettiotteella napata suuhun ja harjoitella sormien hienomotoriikkaa. Pyöreät, käyttäjäystävälliset muodot toistuvat jokaisessa astiassa.

Ominaisuudet:

• Paketissa lautanen, kulho, ensimuki, ja ensilusikka

• Tehty pehmeästä silikonista, mikä ei rikkoudu tai halkea

• Pyöreät muodot ja silikoni tuntuvat mukavalta käytössä

• Ensilusikan pää on erityisen pehmeä ja joustava

• Astioiden pohjassa imukuppi, jotta ne pysyvät paikallaan

• Erittäin kauniit väriyhdistelmät

• Tiskikoneen ja mikron kestävä

• Lautasen läpimitta 18.5 cm, korkeus 3 cm

• Kulhon läpimitta 13 cm, korkeus 4.5 cm

• Ensimukin läpimitta 6.5 cm, korkeus 7 cm

• Soveltuu 4kk eteenpäin (syöttäessä)

Valitse suloisista väriyhdistelmistä sopiva setti: Light blue, missä on sinisen ja turkoosin eri sävyjä; Ochre, missä on maanläheiset, lämpimät keltaiset ja ruskeat; ja Dusty pink, missä on murrettua vaaleanpunaista ja tummanlilaa eri sävyissä.

Osta sävy sävyyn sopiva Nattou ruokalappu tämän lasten astiaston kanssa.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nattou

Tavaramerkki

Jo vuodesta 1988 Nattou on valmistanut leikkimielisiä ja silmää miellyttäviä pehmoleluja. Nattou lelut ovat laadukkaasta, pehmeästä ja kestävästä materiaalista tehtyjä hurmaavia hahmoja. Kaikki valmistetaan määräysten mukaisesti ja tuotteet täyttävät Euroopan laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Nattou sarjaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja hahmoja jotka linkittyvät Nattou laatuun. Näitä leluja myydään 35 maassa.