EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kidsme Täytettävä Ruokapussi ja Ad, Pink

Tuotenumero:149160499-11
9,90 €8,41
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 1,49 €

Tuotekuvaus

Kidsme täytettävä ruokapussi soveltuu omien soseiden ja muiden ruokien mukaan ottamiseen. Täytettävä ruokapussi on helppokäyttöinen, ja silikonisen suuosan avulla lapsen on myös helppo syödä siitä itsenäisesti missä tahansa. Silikoninen suuosa säännöstelee ruuan virtausta ja ehkäisee tehokkaasti tukehtumisen vaaraa. Sosepussin puhdistus ja täyttö onnistuu helposti, sillä tuotteessa on iso täyttöaukko jonka saa suljettua tiivisti minigripin tapaisella sulkijalla. Puhdista tuote joka käyttökerran jälkeen lämpimällä saippualiuoksella.

Sosepussin vetoisuus on 180ml (pussin mitat 9x11 cm ilman saumoja). Pakkauksessa on 2 kpl ruokapusseja sekä silikoninen suuosa-adapteri jota voi käyttää myös kaupan välipalapusseissa.

Puhdistus: sosepussit pestään käsin astainpesuaineella. Adapteri + suuosa voidaan tiskata käsin, tai steriloida kiehuvassa vedessä 3-5 minuutin ajan.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:KidsMe

Videot