EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kidsme Food Squeezer Sil., Luumu

Tuotenumero:149160408-15
13,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Food Squeezer maistelututin avulla lapsesi pääsee maistelemaan kiinteitä ruokia pehmeällä, turvallisella ja hauskalla tapaa, johon he myös itse pystyvät osallistumaan. Maistelututin pehmeää silikonivartta pääsee ihan itse puristelemaan, jotta saa lisää makoisaa ruokaa suuosaan. Tämä rohkaisee lasta itsenäiseen syömiseen ja tekee ruokailuhetkestä leikkisämpää. Pehmeä ja hellä suuosa on tehty silikonista, minkä saat vaihdettua myös kätevään lusikkaosaan, kun haluat syöttää.

Ominaisuudet:

• Mukana tulee silikoninen tuttiosa sekä lusikka-vaihtopää

• Pehmeä suuosa annostelee ruokaa juuri sopivissa määrin ja on hellä pikkuisen suulle

• Pehmeä silikoninen varsi osallistaa ja tekee maistelusta vielä hauskempaa

• Suojakupu, mikä suojaa ja pitää suuosan puhtaana

• Helppo ottaa mukaan

• Soveltuu +4kk eteenpäin

• Värivaihtoehdot: luumu tai vihreän harmaa

Palkittu Food Squeezer maistelututti on monipuolinen ja kekseliäs, tukien monia lapsesi kehitysvaiheita ja opettaen samalla itsenäistä syömistä.

Katso eri Kidsme:n eri maistelututit ja löydä teidän lapsellenne sopiva maistelututtikokonaisuus.

Verkkokauppa saatavuus: 20

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:KidsMe