EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kidsme Food Feeder Max Silikoni, Mint

Tuotenumero:149160506-18
12,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Food Feeder Max -maistelututin avulla lapsesi pääsee maistelemaan kiinteitä ruokia pehmeällä, turvallisella ja hauskalla tapaa, johon he myös itse pystyvät osallistumaan. Maistelututissa on pieni nappi, jota painamalla lapsi pääsee annostelemaan lisää ruokaa itselleen. Tämä avulla pystyt myös laittamaan enemmän ruokaa Feederiin – loistava toiminto, kun olette lähdössä vaikka hieman pidemmälle automatkalle ja haluat varmistaa, että maistelututissa on tarpeeksi ruokaa koko matkalle.

Suuosa on tehty pehmeästä silikonista, mikä on hellävarainen pikkuikenille. Tuttia on helppo pitää puhtaana ja pienet annostelureiät ovat turvallisen kokoiset lapselle. Näitä suuosia saa vaihdettua, joten löydät varmasti sopivan tuttiosan pikkuisellesi. Pehmeitä silikonisia tuttiosia löytyy monta erilaista Kidsme:n valikoimasta, S-koosta Plus-kokoon.

Ominaisuudet:

• Pehmeä silikoninen tuttiosa on hellä pikkuisen suulle

• Suuosa annostelee ruokaa sopivasti

• Osallistava ruokailu: oma annostelu hauskan napin kanssa

• Suojakupu, mikä suojaa ja pitää suuosan puhtaana

• Helppo ottaa mukaan

• Soveltuu +6kk eteenpäin (M-koon vaihtopään kanssa +4kk alkaen, myydään erikseen)

• Kahvoista on helppoa ja hauskaa pitää kiinni

• Vaihdettava suuosa, jokaiselle lapselle sopiva

• Värivaihtoehdot: luumu tai vihreän harmaa

Food Feeder Max maistelututti on monipuolinen ja kekseliäs, tukien monia lapsesi kehitysvaiheita ja opettaen samalla itsenäistä syömistä.

Katso eri vaihdettavat suuosat ja löydä teidän lapsellenne sopiva maistelututtikokonaisuus.

Verkkokauppa saatavuus: 475

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:KidsMe