EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Eco Ruokailusetti

Tuotenumero:068260-
49,90 €39,92
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 9,98 €
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

HeroECO on ruotsalaisen Herobilityn kehittämä uusi ekologisempi tuoteperhe joka pitää sisällään biomuovista valmistettuja ruokailutuotteita!

HeroECO ruokailusetti on täydellinen aloituspakkaus kiinteän ruoan aloittamiseen! Nämä lasten astiat soveltuvat erinomaisesti myös sormiruokailuun. HeroECO ruokailu-tarvikepakkaus pitää sisällään silikonisen alustan, biomuovista valmistetun lautasen ja syöttölusikan sekä ruokalapun. Ruokalapussa on ainutlaatuinen ominaisuus; se kiinnittyy magneetilla ruokailualustaan! Näin ruokailu sujuu siististi, ja ruokalapussa oleva murutasku kerää tippuvan ruoan talteen. Silikonialusta pysyy tiukasti pöydällä, ja siinä on imukuppi johon HeroECO-lautanen tarttuu kiinni, jolloin se pysyy napakasti aina paikallaan.

Materiaalit: syöttölusikka: polylaktidia (PLA), lautanen: polylaktidia (PLA), lautasen kansi: polyetyleeniä (PE), ruokailualusta: silikonia, ruokalappu: 70% polyesteria, 30% polyuretaania.

Herobilityn käyttämä biomuovi on PLA:ta, ja se on 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista eli maissitärkkelyksestä tehty materiaali. Polylaktidi on sekä bioperäinen, että biohajoava, mutta huomaa että se vaatii teollisen kompostoinnin. Biomuovin normaaliin ominaisuuksiin kuuluu hieman vaihteleva pinta, mutta tämä ns. marmorointi ei vaikuta tuotteen toimivuuteen tai hygieenisyyteen. PLA-tuotteet kestävät mikroaaltouunin sekä astianpesukoneen, mutta eivät keittämistä (max. 90asteen lämpötila).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility
Ikäsuositus:6kk+

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.