EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Maistelututti Silikoni, PINKKI

Tuotenumero:0987011--PINKKI
6,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma-sarjaan uutta!

Emma maistelututin avulla lapsesi pääsee maistelemaan kiinteitä ruokia pehmeällä, turvallisella ja hauskalla tapaa. Maistelututti mahdollistaa uusia makukokemuksia pienelle lapselle turvallisesti. Suuosa on tehty pehmeästä silikonista, mikä on hellävarainen pikkuikenille. Tuttia on helppo pitää puhtaana ja pienet annostelureiät ovat turvallisen kokoiset lapselle. Ergonomisesti muotoiltu lapsen käteen sopivaksi.

Ominaisuudet:

• Pehmeä silikoninen tuttiosa on hellä pikkuisen suulle

• Suuosa annostelee ruokaa sopivasti

• Suojakupu, mikä suojaa ja pitää suuosan puhtaana

• Helppo ottaa mukaan

• Soveltuu +6kk eteenpäin

• Ergonomisesti muotoiltu lapsen käteen sopivaksi

• Värivaihtoehdot: harmaa, sininen ja pinkki

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Lajitelmavaihtoehto:HARMAA,PINKKI,SININEN

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.