EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Sunny Stroll Matkakaari

Tuotenumero:0096021-
29,00 €20,30
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 8,70 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Värikäs ja joustava lelukaari rattaisiin tai turvakaukaloon. Paljon iloisia leluja, suunnattuja lapsen eri kehitysvaiheille. Soveltuu jo vastasyntyneestä alkaen katseluleluksi, ja muutaman kuukauden ikäisestä eteenpäin vauva jo haluaa toimia lelun kanssa. Ainutlaatuiset nivelet mahdollistavat lelun asentamisen eri kulmiin ja etäisyyksille lapseen nähden.

Saatavuus: 46

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Ikäsuositus:0kk+
Kehityksen osa-alue:Aistit,Hienomotoriset taidot,Motoriset taidot,Älykkyys
Kiinnitysmahdollisuus:Rattaisiin,Sitteriin,Turvaistuimeen,Vaunuihin
Lelun materiaali:Kangas,Muovi
Lelun ominaisuudet:Helistin,Iloiset värit,Peili

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.