EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Sunny Stroll Magical Tales lelukaari

Tuotenumero:0094100-
29,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Magical Tales Lelukaari kulkee aina mukana, viihdyttämässä ja leikittämässä pikkuistasi erilaisten lelujen kautta. Lelujen hahmot ovat kuin satumetsästä ja kauniin sävyinen lelukaari sopii monenlaisten rattaiden kanssa. Lelukaaren voi kiinnittää niin vaunuihin, rattaisiin, turvakaukaloon kuin sitteriinkin. Sen kiinnitysmekanismi on universaali ja säätyy eri asentoihin nivelten ansiosta, joten lelut ovat aina lapsen ulottuvilla, mihin vain kiinnitätkään lelukaaren.

Lelukaaren ominaisuudet:

• Monta erilaista lelua, missä on eri aktiviteetteja

• Säädettävät kiinnitysklipsit

• Nivelet sivuissa joustavat, jotta leikki on helppoa

• Soveltuu vaunuihin, turvakaukaloon, rattaisiin, ja sitteriin

• Söpöt eläinhahmot suoraan taikametsästä

• Soveltuu vastasyntyneestä lähtien

• Lelukaaren korkeutta voi säätää taipuvien nivelten avulla lapsesi iän mukaan

Lelukaaren lelut on suunniteltu pitäen mielessä lapsesi kehitysvaiheet. Vastasyntyneet voivat ihailla leluja ja viihdyttää itseään katselemalla kauniita värejä ja suloisia eläin hahmoja. Silloin lelukaari on hyvä sijoittaa noin 20-30 cm päästä silmistä ja voit itse liikutella leluja lapsesi iloksi. Noin 2-5 kk-ikäiset vauvat alkavat ojennella käsiään leluja kohti. Silloin lelu on hyvä sijoittaa sopivalle etäisyydelle, että lapsi pääsee halutessaan koskemaan leluja. 5kk+ vauvojen silmäkäsikoordinaatio alkaa kehittymään, jolloin tärkeää on päästä vetämään leluja ja puristelemaan niitä käsissään tai tuomaan niitä suuhun kokeiltavaksi. Tässä vaiheessa lelukaari auttaa kehittämään motorisia taitoja ja stimuloi aisteja eri helisevillä ja rapisevilla leluillaan.

Lelukaaren lelut:

• Lintupehmo, jossa rapiseva kangasmateriaali ja pieni peili

• Keltainen rengas, josta on helppo napata kiinni ja vetää

• Tähti, jossa erilaisia pintoja ja josta on hauska ottaa kiinni

• Helistinpallo, jonka ympärillä olevaa eläintä voi rapistella

• Läpinäkyvä aurinkoprisma

• Propelli, jota lapsi voi itse pyöräyttää

Tiny Love suunnittelee lelunsa pitämällä mielessä lapsen kehitykselle tärkeitä asioita: Hienomotoriset taidot, kognitio, sekä eri aistien käyttö, kuten kuulo ja kosketus. Magical Tales -sarjaan kuuluu myös kaksi eri tyyppistä leikkimattoa, mobile, ja erilaisia riippuleluja samoissa suloisissa eläinhahmoissa.

Saatavuus: 55

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Kiinnitysmahdollisuus:Rattaisiin,Sitteriin,Turvaistuimeen,Vaunuihin
Lelun ominaisuudet:Helistin,Peili,Purulelu,Rapiseva kangas,Riippulelu
Tuotteen mitat:50x32x7 cm

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.