EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Boho Chic - vaunu/riippulelu - Laulava laiskiainen

Tuotenumero:00980000-
19,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Tiny Love Boho Chic - vaunu/riippulelu - Laulava laiskiainen inspiroi tutkimaan, tarjoaa hauskoja tuntemuksia sormenpäissä, ja tukee vauvasi kypsyviä aisteja ja kognitiivista kehitystä. Vaunulelussa on 5 ihanaa laulua, jotka vauva voi käynnistää itse. Vaunulelun boho-tyylinen design ja vauvaa miellyttävät ominaisuudet tekevät leikkimisestä palkitsevaa niin kotona kuin menossa.

Tiny Love Boho Chic riippulelu on helppo kiinnittää ja se sopii useimpiin aurinkokuomuihin, vaunukoppiin, pinnasänkyihin, ja moneen muuhun, jotta voit ottaa sen mukaan kaikkialle minne menettekään. Laulava laskiainen -lelu rauhoittaa vauvaasi uusissa ympäristöissä tuttujen kasvojen ja rauhallisen desiginin ansiosta.

Ominaisuudet:

• Mukaan otettava söpö riippulelu, mikä yhdistää pehmolelun ja soittorasian

• Helppo, universaali kiinnityslenkki

• Sopii useimpiin aurinkokuomuihin, vaunuihin, pinnasänkyihin ja muualle

• Viihdyttää vauvaa menossa ja kotona

• Sisällä soittorasia 5 laululla, jotka vauva voi itse aktivoida soimaan

• Laulun kuuleminen stimuloi kuuloaistia ja edistää kognitiivista kehitystä

• Pehmeät materiaalit ja tekstuurit tuntuvat ihanilta sormen päissä

• Isot silmät kiinnittävät vauvan huomion

• Lelu auttaa kehittämään hienomotorisia taitoja

• Luonnollinen ja suloinen boho-design

• Antaa vauvalle turvaa minne vain menettekään

• Tehty huippulaadukkaista kankaista

• Suunniteltu tukemaan vauvan kehityksen eri vaiheita

• Mark Laskiainen on osa Boho Chic lelusarjaa

Tiny Love Boho Chic sarjasta löydät myös muita leluja ja kodintuotteita, kuten leikkimaton ja sitterin. Sarjan tuotteissa toistuu samat värimaailmat sekä seikkailevat samat hahmot, jolloin voit helposti yhdistellä tuotteita keskenään.

Laskiainen-vaunulelu on suunniteltu vauvan kehityksen vaiheet mielessä pitäen. Isot silmät viehättävät kaikista pienimpiä, soittorasia masun sisällä stimuloi vauvan kuuloa ja edistää kognitiivista kehitystä, ja erilaiset tekstuurit inspiroivat tutkimaan lelua sormin ja suulla, mikä kehittää hienomotorisia taitoja.

Ikävinkit:

0-2+ kk: Näköaistin stimulointi. Anna lapsesi katsoa ja ihmetellä Mark Laskiaisen isoja silmiä, missä vain menettekään.

2-4+ kk: Tarttuminen ja kosketus. Ripusta lelu niin, että lapsesi varmasti yltää siihen. Vauva venyttää kättään koskeakseen tai osuakseen leluun, jolloin se liikkuu ja helisee. Ajan myötä vauvasi kehittää paremman sormikontrollin ja pystyy osumaan tai tarttumaan riippuleluun entistä paremmin.

0-6+ kk: Tuttu ja turvallinen sekä EQ. Ota Mark Laskiainen mukaan matkoille ja menoon mukaan, jotta lapsellasi on aina jotain tuttua ja turvallista myös kotona poissa ollessa.

3-6+ kk: Kognitio ja syy-seuraussuhde. Vauvasi kasvaessa, hän alkaa ymmärtämään, että hänen toiminnallaan (lelun masuun osuminen) on seuraus (musiikki). Tämän ymmärtäminen tukee kognitiivista kehitystä ja auttaa ymmärtämään syy-seuraussuhteen konseptia.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.