EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Boho Chic - vaunu/riippulelu - Koala

Tuotenumero:00981004-
12,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tiny Love Boho Chic - vaunu/riippulelu – Koala inspiroi tutkimaan, tarjoaa hauskoja tuntemuksia sormenpäissä, ja tukee vauvasi kehittyviä aisteja. Vaunulelun boho-tyylinen design ja vauvaa miellyttävä ominaisuudet tekevät leikkimisestä palkitsevaa niin kotona kuin menossa.

Tiny Love Boho Chic riippulelu on helppo kiinnittää ja se sopii useimpiin aurinkokuomuihin, vaunukoppiin, pinnasänkyihin, ja moneen muuhun, jotta voit ottaa sen mukaan kaikkialle minne menettekään. Koala-lelu rauhoittaa vauvaasi uusissa ympäristöissä tuttujen kasvojen ja rauhallisen desiginin ansiosta.

Ominaisuudet:

• Mukaan otettava söpö riippulelu, mikä yhdistää pehmolelun ja helistimen

• Helppo, universaali kiinnityslenkki

• Sopii useimpiin aurinkokuomuihin, vaunuihin, pinnasänkyihin ja muualle

• Viihdyttää vauvaa menossa ja kotona

• Hauska helistin, joka stimuloi kuuloaistia

• Pehmeät materiaalit ja tekstuurit tuntuvat ihanilta sormen päissä

• Isot silmät kiinnittävät vauvan huomion

• Lelu auttaa kehittämään hienomotorisia taitoja

• Luonnollinen ja suloinen boho-design

• Antaa vauvalle turvaa minne vain menettekään

• Tehty huippulaadukkaista kankaista

• Suunniteltu tukemaan vauvan kehityksen eri vaiheita

• Janis Koala on osa Boho Chic lelusarjaa

Tiny Love Boho Chic sarjasta löydät myös muita leluja ja kodintuotteita, kuten leikkimaton ja sitterin. Sarjan tuotteissa toistuu samat värimaailmat sekä seikkailevat samat hahmot, jolloin voit helposti yhdistellä tuotteita keskenään.

Koala-vaunulelu on suunniteltu vauvan kehityksen vaiheet mielessä pitäen. Isot silmät viehättävät kaikista pienimpiä, helistin masun sisällä stimuloi vauvan kuuloa ja tuntoaistia, ja erilaiset tekstuurit inspiroivat tutkimaan lelua sormin ja suulla, mikä kehittää hienomotorisia taitoja.

Ikävinkit:

0-2+ kk: Näköaistin stimulointi. Anna lapsesi katsoa ja ihmetellä Janis Koalan isoja silmiä, missä vain menettekään.

2-4+ kk: Tarttuminen ja kosketus. Ripusta lelu niin, että lapsesi varmasti yltää siihen. Vauva venyttää kättään koskeakseen tai osuakseen leluun, jolloin se liikkuu ja helisee. Ajan myötä vauvasi kehittää paremman sormikontrollin ja pystyy osumaan tai tarttumaan riippuleluun entistä paremmin.

0-6+ kk: Tuttu ja turvallinen sekä EQ. Ota Janis Koala mukaan matkoille ja menoon mukaan, jotta lapsellasi on aina jotain tuttua ja turvallista myös kotona poissa ollessa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.