EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Sindibaba Virkattu Vaunulelu, Koira Lucky Ruskea

Tuotenumero:095120-123
42,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Virkattu vaunulelu, missä tanssivat suloiset eläin- ja kasvihahmot, on täydellinen lahja vauvoille. Vaunulelu on virkattu käsin luomupuuvillalangasta. Eläinhahmot viihdyttävät vauvaa värikkyydellään ja sisällä oleva helistin tuo uudenlaisia äänimaisemia vaunulenkkeihin. Vaunulelu kiinnitetään kätevillä renkailla ja sen muokattava pituus varmistaa sopivuuden monenlaisiin turvakaukaloihin, kehtoihin, ja lastenvaunuihin. Suloinen retro look täydentyy virkatuilla helmillä.

Ominaisuudet:

• Käsin tehty reilun kaupan periaatteiden mukaisesti

• Virkattu luomupuuvillalangasta

• Värikkäät hahmot ja helisevät äänet viihdyttävät vauvaa

• Vaunulelun päissä olevien rinkuloiden avulla voit kiinnittää lelun eri paksuisiin tavaroihin kiinni

• Suloinen ja retro ulkonäkö

• Ikäsuositus: 0-18 kk

• Mitat: 50 × 16 × 4.5 cm

Sindibaba virkattu vaunulelu on koristeltu ihanilla eläinhahmoilla. Valitse joko Dino, Laskiainen, Seepra, Panda, Joutsen, Pöllö, Koira, tai Kettu. Virkattujen helmien värit ovat suloisia ja kauniita, kuten eläinhahmotkin.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Sindibaba
Kiinnitysmahdollisuus:Rattaisiin,Vaunuihin
Lelun materiaali:Kangas
Pesuohjeet:30 astetta,Hand wash only

Tavaramerkki

Sindibaba valmistaa käsityönä erilaisia vauvan leluja sekä tarvikkeita. Sindibaban tuotteet ovat käsin virkattuja, neulottuja tai ommeltuja, ja ne ovat niin suloisia että lapset ihastuvat niihin taatusti. Tuotteet suunnitellaan Ranskassa ja Saksassa, ja ne ovat aina ainutlaatuisia - rakkaudella tehtyjä!