EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Filibabba Silikoninen Hiekkalelusetti, Sininen

Tuotenumero:0915091-01
39,90
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Filibabba Silikoninen Hiekkalelusetti on kestävä ja ihanan pehmoinen lasten rantalelusetti, josta löytyy kaikki tarvittava leikkeihin rannalle.

Filibabba hiekkalelusetti on tehty joustavasta ja super pehmeästä silikonista, joka on 100 % BPA-vapaata ja ftalaatitonta. Rantalelujen silikoni on turvallista lapselle eikä halkea, kolise tai naarmuta kuten kovat muovilelut. Hiekkalelut voi pestä kätevästi astianpesukoneen ylimmällä tasolla.

Hiekkalelusettiin kuuluu 5 söpöä hiekkamuottia, lapio, ämpäri ja kätevä kansi, joka on samalla frisbee. Muoteissa seikkailevat söpö meritähti, sydän, sateenkaari, simpukka ja pikku kilppari. Rantalelujen silikonimateriaali on erittäin kestävää, joten Filibabba hiekkaleluilla lapsesi leikkii kesästä kesään.

Ominaisuudet:

• Filibabba Silikoninen Hiekkalelusetti

• Soveltuu 6 kk eteenpäin

• 5 söpöä hiekkamuottia, lapio, ämpäri ja kätevä kansi, joka toimii myös frisbeenä

• Muoteissa seikkailevat meritähti, sydän, sateenkaari, simpukka ja pikku kilppari

• Lelut voi pestä astianpesukoneen ylimmällä tasolla

• 100 % silikonia

• Materiaali 100 % BPA- ja ftalaattivapaata

• Silikonimateriaali on erittäin joustavaa, se ei halkea, kolise tai naarmuta kuten kova muovi

• Täydellinen kesäiseksi lahjaksi ja mukaan kesän matkoille

• Kauniin murretut värivaihtoehdot: sininen tai pinkki

Filibabba silikoninen hiekkalelusetti tulee tyylikkäässä paketissa, valmiina kesäiseksi lahjaksi lapselle. Ota mukaan hiekkarannalle ja hiekkalaatikolle, mökille ja matkoille.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Filibabba