EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Filibabba Alfie Uimarengas, Sininen

Tuotenumero:0915085-01
16,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Filibabba Alfie Uimarengas tekee vesileikeistä vielä hauskempia pikkuisille, tehden siitä täydellisen lelun mukaan otettavaksi rannalle tai uima-altaalle.

Lasten uimarengas on tehty erityisen paksusta, BPA-vapaasta PVC-muovista, mikä on todella kestävää. Uimarengas täytetään helposti käytännöllisen venttiilin kautta, mikä voidaan työntää uimarenkaan sisään, jolloin se ei häiritse vesileikkejä.

Ominaisuudet:

• Suositusikä: 1–3 v

• Painoraja: 35 kg

• Mitat: 40 cm, läpimitta sisältä 22 cm

• Valitse ihanasta sinisestä tai hempeästä pinkistä

• Kaunis ja mukavan tuntuinen mattapinta

• Söpöt koristekuviot simpukoista tai merellisistä kuvioista

• Hyväksytty eurooppalaisen EN-71-standardin mukaan

• BPA-vapaa

• Erityisen paksu materiaali 0,25 mm = erittäin kestävä

Filibabba Alfie Uimarengas kuuluu hiekkarannalle, missä upotetaan varpaat lämpimään hiekkaan, etsitään simpukoita, ja kerätään lapsuuden muistoja, joita tullaan muistelemaan aina. Uimarenkaan kaunis kuviointi ja hempeät värit ovat tyylikäs osa rantatarvikkeita. Hanki myös muut Filibabba uimalelut ja kerää koko sarja.

Huomioithan, että uimarengasta kuuluu käyttää vain aikuisten läsnä ollessa. Uimarengasta ei voi käyttää pelastusrenkaana.

Verkkokauppa saatavuus: 53

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Filibabba