EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Filibabba Alfie Lasten Kahluuallas 80cm, Pinkki

Tuotenumero:0915088-14
33,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Filibabba Alfie Lasten Kahluuallas on pieni ilmatäytteinen lasten allas, jossa taaperon on mukava jäähdytellä ja leikkiä kuumina kesäpäivinä.

Lasten kahluuallas on erottamaton osa kesähelteitä. Kun hiekkarannat ovat täynnä tai liian kaukana, saat lapsen viilentävät vesileikit omalle pihalle täyttämällä pienen altaan helposti ja nopeasti. Altaassa lapsen on hyvä loiskutella ja leikkiä. Altaan kompaktin 80 cm halkaisijan ansiosta se mahtuu niin pienemmälle takapihalle kuin myös moneen kylppäriin ja parvekkeelle. Pohjassa kätevä tulppa, jolla vedet saa nopeasti tyhjennettyä. Pese allas helposti lämpimällä vedellä ja saippualla ja ilmakuivaa. Tyhjennetyn altaan saat säilöttyä pieneen tilaan ja se kulkee myös kätevästi mukana matkoilla, mökillä ja mummolassa.

Kahluuallas on erittäin kestävää, 0,25 mm paksuista PVC:tä, joka on lisäksi BPA- ja ftalaattivapaata. Tanskalaisen Filibabban kaikilla uimatuotteilla on CE-merkintä ja tuotteiden turvallisuus on testattu eurooppalaisen EN-71-standardin mukaan. Altaan pitkän kestoiän takaavat myös mukana tulevat 3 korjauspaikkaa, joilla ammetta voi tarvittaessa paikata. Paikkausohjeet tulevat mukana. Tämä allas kestää perheessä kesästä kesään, tarjoten lapselle lukemattomia tunteja leikkiä veden parissa ja luoden ihania lapsuusmuistoja.

Ominaisuudet:

• Filibabba lasten ilmatäytteinen kahluuallas

• Suositusikä: yli 3-vuotiaille

• Erityisen kestävää 0,25 mm paksua PVC materiaalia

• Altaassa kolme täytettävää ilmakammiota

• Mukana tulee 3 korjauspaikkaa ja ohjeet, joilla pidennät altaan kestoa

• Pohjassa kätevä tulppa, josta vedet saa helposti tyhjennettyä

• Valitse söpöt siniset merelliset kuviot tai hempeän pinkit simpukankuoret

• Peset altaan helposti lämpimällä vedellä ja saippualla, jonka jälkeen se ilmakuivataan

• Turvallisuus testattu eurooppalaisen EN-71-standardin mukaan

• CE-merkintä

• 100% BPA-vapaa ja ftalaatiton

• Vetoisuus: noin 175 l

• Mitat: 80 x 80 x 35 cm

• Vinkki: altaasta saat myös söpön minipallomeren (tuote ei sisällä palloja)

Valitse omasi Filibabban kahdesta ihanasta printistä. Pinkissä Collection of Memories-printissä seikkaillaan rannalla keräten simpukoita ja luoden lapsuuden kesämuistoja. Sininen Little Sailor-printti vie merelle laivojen, majakoiden ja merenelävien maailmaan. Söpöistä kuvioista voit kertoa lapselle mielikuvitusta herättäviä tarinoita vesileikkien lomassa.

Altaan kauniit kuvitukset ja värit toistuvat myös muissa Filibabba uimaleluissa, joten ne sopivat hienosti yhteen. Hanki samalla kaikki tarvittavat vesilelut ja kerää koko sarja. Tämän altaan kanssa toimivat erityisen hyvin Filibabban lasten kellukkeet.

Huomioithan, että kahluuallasta käytetään vain aikuisten läsnä ollessa.

Lapsen istuessa altaassa, täytä vettä korkeintaan lapsen vyötärölle asti.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Filibabba