EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Filibabb Alfie Lasten Kellukkeet, Pinkki

Tuotenumero:0915086-14
13,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Filibabba Alfie Lasten Kellukkeet ovat ilmatäyttöiset käsikellukkeet rannalle, uima-altaaseen, ammeeseen tai kotipihan kahluualtaaseen.

Filibabba Alfie kellukkeet ovat kesän rantareissujen ja allasleikkien söpöin perusvaruste. Lasten kellukkeet ovat täydelliset veteen tutustumiseen ja uimaan opettelun alkuvaiheisiin. Pienet käsikellukkeet kulkevat kätevästi mukana matkoilla, mökillä, ja mummolassa. Kellukkeet pestään helposti lämpimällä vedellä ja saippualla, jonka jälkeen ne ilmakuivataan.

Materiaali on erittäin kestävää ja paksua PVC:tä, joka on lisäksi BPA- ja ftalaattivapaata. Tanskalaisen Filibabban kaikilla uimatuotteilla on CE-merkintä ja niiden turvallisuus on testattu eurooppalaisen EN-71-standardin mukaan. Nämä söpöt uimakellukkeet tarjoavat lapselle lukemattomia tunteja hauskoja ja viilentäviä kesäleikkejä veden äärellä.

Ominaisuudet:

• Filibabba lasten ilmatäyttöiset käsikellukkeet

• Suositusikä: 3-6 v

• Pese kellukkeet helposti lämpimällä vedellä ja saippualla, pesun jälkeen ilmakuivaa

• Materiaali erityisen kestävää, 0,25 mm paksua PVC:tä

• PVC on BPA-vapaata ja ftalaatitonta

• Kellukkeissa ihana mattapinta

• Täyttösuuttimen saa painettua kellukkeen sisälle, ettei se paina käsivartta

• Valitse kauniin siniset merelliset kuviot tai hempeän pinkit simpukankuoret

• Pienet käsikellukkeet kulkevat kätevästi mukana matkoilla, mökillä ja mummolassa

• Testattu ja hyväksytty eurooppalaisen EN-71-standardin mukaan

• CE-merkintä

• Painoraja: 18-30 kg

• Mitat: 15 (P) x 22 (L) x 15 (K) cm

• Täydelliset uimakellukkeet taaperon viilentäviin vesileikkeihin kesähelteillä, rannalle, uima-altaalle ja kotipihan kahluualtaaseen

Valitse omasi Filibabban kahdesta ihanasta printistä. Pinkissä Collection of Memories -printissä seikkaillaan rannalla keräten simpukoita ja luoden lapsuuden kesämuistoja. Sininen Little Sailor -printti vie merelle laivojen, majakoiden ja merenelävien maailmaan. Söpöistä kuvioista voit kertoa lapselle mielikuvitusta herättäviä tarinoita vesileikkien lomassa.

Käsikellukkeiden kauniit kuvitukset ja värit toistuvat myös muissa Filibabba uimaleluissa, muodostaen tyylikkään kokonaisuuden. Hanki samalla kaikki kesän vesilelut ja kerää koko sarja. Filibabban hiekkalelusetti sopii kellukkeiden kaveriksi ikivihreisiin rantaleikkeihin, kuten hiekkalinnan rakennukseen.

Huomioithan, että käsikellukkeita kuuluu käyttää vain aikuisten läsnä ollessa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Filibabba