EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kids Concept Aakkospalikat

Tuotenumero:0961225-
44,90
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Puiset aakkospalikat ovat hauska lelu, sillä niiden kanssa voi antaa mielikuvituksen lentää! Kids Concept puupalikat ovat tyylikkään luonnonväriset, ja ne tulevat hienossa puukehyksessä. Puukirjaimet sopivat täydellisesti luoville lapsille, sillä niitä voi pinota, tai niiden kanssa voi leikkiä sekä tavata sanoja. Erinomainen myös lastenhuoneen sisustuselementtinä; voit kirjoittaa esimerkiksi lapsen nimen näiden avulla hyllyn tai lipaston päälle.

Verkkokauppa saatavuus: 31

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Kids Concept
Lelun materiaali:Puu
Tuotteen mitat:22x22cm

Tavaramerkki

Kids Concept on vuonna 2007 Ruotsissa perustettu yritys, jonka intohimona on luoda tuotteita joiden avulla lapset saavat olla lapsia. Leluilla pyritään luomaan lapsille turvallinen ja leikkisä kasvuympäristö, joka kannustaa ilonpitoon sekä leikkimään. Laatu, turvallisuus ja vastuu ovat Kids Conceptin ydinarvoja. Tuotteiden tulee olla kestäviä, ja ajattomia sekä ennen kaikkea turvallisia.