EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Puruhanska silikoni osalla, PUNAINEN

Tuotenumero:040106804--PUNAINEN
14,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Vauvat pureskelevat herkästi käsiään kun hampaat alkavat puhjeta, sillä se helpottaa ikenien kutinaa. Tähän on kehitetty Nuby puruhanska, jossa on pehmeä silikoninen kärkiosa, jonka hierovat nystyrät helpottavat ikenien kutinaa. Puruhanska myös suojaa samalla vauvan kättä. Lisäksi puruhanskan kirkkaat värit, rapiseva ääni ja erilaiset materiaalit stimuloivat vauvan aisteja.

Nuby puruhanska on joustava, mukava ja sitä voi käyttää kummassa kädessä tahansa. Se on erinomainen pienille vauvoille jotka eivät vielä osaa pidellä purulelua kädessään.

Saatavuus: 86

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Ikäsuositus:3kk+
Lajitelmavaihtoehto:HARMAA,PUNAINEN,SININEN