EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Avaimet-purulelu silikonista ja puusta 3kk+

Tuotenumero:0401006008-
15,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kolme avainta, kolme kertaa enemmän pureskelua! Nuby Avaimet-purulelu silikonista ja puusta on ihana lelu ja helpottaa vauvasi kutiavia ikeniä hampaiden puhkeamisen aikaan. Silikoniset avaimet ja pyökistä tehty rengas ovat turvallisia ja kestäviä, sekä 100 % hygieenisiä. Ja kaiken lisäksi värikkäät purulelut ovat ihania leikeissä.

Ominaisuudet:

• 3 silikonista purulelua pyökistä tehdyssä renkaassa

• Auttaa kutiavien ikenien kanssa kun hampaat puhkeavat

• Erilaiset pinnat luovat erilaista stimulusta ikenille ja suulle

• Luonnon pyökki on kestävää, lujaa puuta mistä ei lähde tikkuja

• Materiaalit 100 % hygieenisiä, turvallisia, ja kestäviä

• Värit ja tekstuurit stimuloivat motoristen taitojen kehitystä

• Sopii loistavasti pikkukäteen

• Koko: 17 x 12 x 5,9 cm

• Ikäsuositus: 3kk +

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby