EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nattou Vauvanpallo

Tuotenumero:019871-
14,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Nattou vauvanpallo viihdyttää pikkuistasi monella eri tapaa. Pallossa on purulelu, joten sitä saa ihan tarkoituksellakin pureskella. Sormien näppäryyttä pääsee harjoittamaan ottamalla pallosta kiinni, mikä on helppoa reikäisen muotoilun ansiosta. Pikkusormet pääsevät kokeilemaan pallon eri kohokuviointeja, mitkä tuntuvat veikeiltä pikkuisen käsissä. Värikkäät pallot ovat hauskoja leikeissä ja vauvanpallot saa myös irti toisistaan, jolloin hauskuus tuplaantuu.

Vauvan lelun ominaisuudet:

• Eri kohokuviot ja reiät kehittävät sormien motoriikkaa

• Purulelu kutiseville ikenille

• Kaksi palloa saa erikseen

• Värikkäät värivaihtoehdot

• Materiaali pehmeää silikonia

• Koko: 10 x 10 cm

Valitse värikkäistä yhdistelmistä sopiva pallovauvallesi: Sininen, Vaaleanpunainen, Vihreä, tai Karkki (oranssi & vaaleanharmaa). Vauvanlelu on helppo puhdistaa kostealla rätillä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nattou

Tavaramerkki

Jo vuodesta 1988 Nattou on valmistanut leikkimielisiä ja silmää miellyttäviä pehmoleluja. Nattou lelut ovat laadukkaasta, pehmeästä ja kestävästä materiaalista tehtyjä hurmaavia hahmoja. Kaikki valmistetaan määräysten mukaisesti ja tuotteet täyttävät Euroopan laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Nattou sarjaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja hahmoja jotka linkittyvät Nattou laatuun. Näitä leluja myydään 35 maassa.