EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nattou Purulelu Silikoninen

Tuotenumero:019870-
9,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Nattoun söpöt ja pienet purulelut ovat leikkisiä ja hauskasti väritettyjä. Söpöt purulelut ovat juuri sopivia pikkuisesi käteen ja niistä on helppo pitää kiinni reikien ansiosta. Hauskat silikoniset pampulat sopivat pureskeluun ja hienomotoriikkataitojen kehittämiseen. Purulelu on loistava lisä lelulaatikkoon, kun hampaat alkavat puhjeta, sillä se helpottaa puhkeamisesta aiheutuvaa kutinaa ikenissä.

Purulelu on tehty 100% erittäin pehmeästä silikonista ja sen pystyy helposti pyyhkimään puhtaaksi miedon saippuan avulla.

Nattou purulelut tulevat ihanissa eläinhahmoissa. Valitse joko sininen Siili, vihreä Toukka, tai värikäs Leijona tai Kirahvi.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nattou

Tavaramerkki

Jo vuodesta 1988 Nattou on valmistanut leikkimielisiä ja silmää miellyttäviä pehmoleluja. Nattou lelut ovat laadukkaasta, pehmeästä ja kestävästä materiaalista tehtyjä hurmaavia hahmoja. Kaikki valmistetaan määräysten mukaisesti ja tuotteet täyttävät Euroopan laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Nattou sarjaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja hahmoja jotka linkittyvät Nattou laatuun. Näitä leluja myydään 35 maassa.